Δραστηριότητες Καταστημάτων

Εργοστάσιο σύνθετων ζωοτροφών 3ο χιλ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΥΡΓΟΥ
Το εργοστάσιο μας παράγει άριστης ποιότητας σύνθετα μείγματα ζωοτροφών και πτηνοτροφών σε διάφορες συσκευασίες σε μορφή αλευρώδη και σε πελετς.
Το 2009 κατασκευάσαμε νέα σύγχρονη μονάδα παραγωγής με δυναμικότητα 10.000   τόνων
Στον ίδιο χώρο διατίθενται αυτούσιες ζωοτροφές για κάλυψη των αναγκών όλων των κτηνοπτηνοτρόφων της περιοχής μας.
Όλα τα μείγματα και οι ζωοτροφές που παράγονται από το εργοστάσιό μας είναι πιστοποιημένα με ISO 22000.

Ψυγεία Στάδιο Τεγέας

Στο Στάδιο Τεγέας η Ενωση διαθέτει ιδιόκτητους οκτώ (8) ψυκτικούς θαλάμους , για αποθήκευση και ψυχροσυντήριση αγροτικών προϊόντων, συνολικής χωρητικότητας 90.000 πλαστικών κιβωτίων (κλούβες)

Συσκευαστήρια 

Στον ίδιο χώρο λειτουργεί πιστοποιημένο με ISO 22000 υπερσύγχρονο συσκευατήριο πατάτας, μήλων όπως και μικροσυσκευαστήριο φρούτων

Πρατήρια γεωργικών φαρμάκων
Τα πρατήρια γεωργικών φαρμάκων που λειτουργούν στο Στάδιο Τεγέας και στην 28ης Οκτωβρίου 8 στην Τρίπολη, είναι στελεχωμένα με έμπειρους γεωπόνους και είναι στη διάθεση κάθε παραγωγού για να πετύχουν το καλύτερο αποτέλσμα στις καλλιέργειές του.
Διαθέτουν όλα τα είδη γεωργικών φαρμάκων, γεωργικών εφοδίων,  λιπασμάτων και σπόρων.

Καταστήματα
Στα υποκαταστήματα μας 1) 3ο χιλ Τρίπολης Πύργου 2) Στάδιο Τεγέας 3) Ναυπλίου 58 Τρίπολη, 4) Λεβίδι Αρκαδίας,  5) Δάφνη Γορτυνίας, 6) Βλαχοκερασιά Σκυρίτιδας , διατίθενται λιπάσματα, ζωοτροφές, πατατόσπορος, σπόροι και πολλά γεωργικά εφόδια για τις ανάγκες των αγροτών και κτηνοπτηνοτρόφων του νομού μας.

Σποροπαραγωγή πατατοσπόρου
Παράγουμε πιστοποιημένο πατατόσπορο αρίστης ποιότητας από το σποροπαραγωγικό κέντρο μας στα Βούρβουρα Αρκαδίας και τον διακινούμε στην εγχώρια αγορά