Καλώς ήρθατε

στον Αγροτικό Κτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Αρκαδίας, ο οποίος αποτελεί τη συνέχεια της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αρκαδίας που ιδρύθηκε το 1938 με έδρα την Τρίπολη.

Περιφέρεια της είναι οι επαρχίες Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλόπολης, μέρος του δήμου Βόρειας Κυνουρίας και η κοινότητα Καρυών Λακωνίας. Έχει στη δύναμή του 594 υδριτικά  φυσικά μέλη (αγρότες, κτηνοτρόφους) που προέρχονανται από τη συγχώνευση 15 συνεταιρισμών του νομού Αρκαδίας.
Λειτουργεί με έδρα την Τρίπολη Αρκαδίας με 7 υποκαταστήματα από τα οποία διατίθενται τα πάσης φύσεως αγροτικά εφόδια. Ο ρόλος του νέου Συνεταιρισμού στην αγορά είναι μεγάλος και με τις παρεμβάσεις και τις δραστηριότητες του έχει προσφέρει πολλά στους αγρότες και την Αγροτική οικονομία της περιοχής.

Αγροτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Αρκαδίας

ΕΝΑΡΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΟΣΔΕ 2018

Αγαπητέ Παραγωγέ,

Ο Αγροτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Αρκαδίας και το ΚΕΑ Τρίπολης σε ενημερώνει πως ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης (ΕΑΕ) για το έτος 2018.

Έλα άμεσα στο ΚΕΑ Τρίπολης, Κεντρο Υποδοχής Δηλώσεων της περιοχής μας, 28ης Οκτωβρίου 8 στην Τρίπολη ή στα συνεργεία του στη Μεγαλόπολη, στα Τρόπαια και στο Λεβίδι για να υποβάλεις τη δήλωση σου.

Ως καταληκτική ημερομηνία ορίζεται αυστηρά η 15η Μαΐου 2018.

 ΕΝΙΑΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ 2018 / ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ-ΕΚΤΡΟΦΗΣ 2018/ ΜΗΤΡΩΟ ΑΓΡΟΤΩΝ

 ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  • Ο παραγωγός απαραιτήτως πρέπει να έχει μαζί του τους κωδικούς TaxisNet, με σκοπό να παραχθεί ο "Κωδικός Εξουσιοδότησης" που απαιτείται για την υποβολή της Αίτησής του και email.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΛΕΒΙΔΙ

 

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα που διοργάνωσε  ο Αγροτικός   Κτηνοτροφικός   Συνεταιρισμός   Αρκαδίας «Η ΕΝΩΣΗ», σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με θέμα:  «Οι σύγχρονες τάσεις στη διατροφή των αιγοπροβάτων και τα σχέδια βελτίωσης» την Πέμπτη 1/3/2018 το βράδυ στην αίθουσα διαλέξεων του μουσείου Αλεξάνδρου Παπαναστασίου στο Λεβίδι Αρκαδίας. Κεντρικός ομιλητής στην παραπάνω ημερίδα ήταν ο καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κος Γεώργιος Ζέρβας, ο οποίος ασχολείται για πάνω από  30 χρόνια με την διατροφή των ζώων.

Την ημερίδα παρακολούθησε μεγάλη μερίδα κτηνοτρόφων και αγροτών της περιοχής, και ακολούθησε μια άκρως εποικοδομητική και ενδιαφέρουσα συζήτηση. 

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΔΕΙΩΝ ΦΥΤΕΥΣΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΙΜΩΝ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ ΑΜΠΕΛΟΥ

Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί για την απόκτηση αδειών νέας φύτευσης οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου, υποβάλουν ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας του ΥΠ.Α.Α.Τ, αίτηση από την 5η Μαρτίου έως και την 27η Μαρτίου 2018.

Η δήλωση γίνεται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας της επίσημης ιστοσελίδας του Υπ.Α.Α.Τ.

Ο Αγροτικός και Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Αρκαδίας «Η ΕΝΩΣΗ», στα πλαίσια της υποβοήθησης των παραγωγών στις συναλλαγές τους με τους δημόσιους φορείς, αναλαμβάνει την ηλεκτρονική καταχώρηση των αιτήσεων.

  Απαραίτητά δικαιολογητικά:

  • Εκκαθαριστικό εφορίας φορολογικού έτους 2016
  • Ταυτότητα
  • Ε9 και συμβόλαια (για ιδιόκτητα αγροτεμάχια) ή ενοικιαστήριο διάρκειας 8 ετών

 Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2710230622

Εγγραφείτε στο Newsletter μας